Kapiten Srbije za B92.net: Ako Cindrić bude igrao...

Kapiten Srbije Mijajlo Marsenić kaže da je Ukrajina zaboravljena, te da se nacionalni tim okreće Hrvatskoj.

Izvor: MT

Petak, 14.01.2022.

18:10

Kapiten Srbije za B92.net: Ako Cindrić bude igrao...
EPA-EFE/Tibor Illyes

Pobeda nad vicešampionom Evrope u Segedinu, u subotu od 20.30, donela bi timu Tonija Đerone plasman u narednu fazu takmičenja.

"Srećni smo zbog pobede. Nismo imali puno vremena da pričamo o Ukrajini. Zaboravili smo tu utakmicu i okrenuli se narednom protivniku, to je u ovom slučaju Hrvatska", rekao je Marsenić za B92.net.

Marsenić je istakao da igra iz meča sa Ukrajinom treba da se ponovi u balkanskom derbiju.

"Sigurno jedna jaka i ozbiljna reprezentacija. Naša prednost će biti sigurno što su oni sinoć izgubili. Sigurno su umorniji nego mi. Hrvatska uvek igra dobra prvenstva, bilo kako da dođu, podmlađeni ili ne, oni su uvek u vrhu. Biće teško, ali mislim da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Treba da ponovimo igru u odbrani kao protiv Ukrajine. Ako se budemo borili svih 60 minuta kao protiv Ukrajine, mislim da ćemo pobediti", dodao je pivotmen naše selekcije.

Prednosti i mane reprezentacije Hrvatske?

"Prednost Hrvatske je ta što imaju dosta vrhunskih igrača. Ako Cindrić bude igrao, to je igrač koji u dva poteza može da reši utakmicu, treba da se fokusiramo ne samo na njega nego na celu reprezentaciju Hrvatske, jer imaju stvarno dosta dobrih igrača. Što se tiče mana, možda to neiskustvo mladih igrača i neigranja na ovako velikim utakmicama, može da im donese tehničke greške koje moramo da iskoristimo na najbolji mogući način. Ja se nadam da ćemo pobediti i plasirati se dalje", zaključio je Marsenić.

Utakmica je na programu u subotu od 20.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: