Jagodić-Kuridža: Hvala Bogu, uspeli smo VIDEO

Marko Jagodić-Kuridža, košarkaš Srbije, doneo je pobedu nad Letonijom svojim poenom sa linije za slobodna bacanja.

Izvor: SN

Četvrtak, 25.11.2021.

22:23

Jagodić-Kuridža: Hvala Bogu, uspeli smo VIDEO
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Reprezentacija Srbije je pobedom počela kvalifikacije za Mundobasket 2023. godine, savladavši Letoniju rezultatom 101:100 u hali "Aleksandar Nikolić".

Dobar deo zasluga za to ide Marku Jagodiću-Kuridži koji je fauliran, pogodio jedno bacanje i drugo namerno promašio kako bi vreme isteklo pa doneo pobedu Srbiji.

"Plan je bio da se utakmica dobije bilo kako jer su oni bili u prednosti, pošto su čitavo leto proveli zajedno, a mi smo se skupili pre par dana i probali smo da sa što manje prekida pobedimo. To nam je bilo najbitnije i hvala Bogu uspeli smo. Sada treba da se odmorimo", rekao je Marko Jagodić-Kuridža.

Sledeći protivnik je Belgija:

"Igrao sam u Belgiji, znam te igrače i znam da će biti teško. Taj trener njihov reprezentacije je neko koga dobro poznajem i mogu da kažem da su oni ekipa koja zna šta hoće", objasnio je Kuridža. Pročitajte još:

* Jagodić-Kuridža za pobedu – Srbija preživela rafal Letonije!

* Teodosić: Pobeda za Jelovca! Osećam se matoro

* Pešić: Pa, nisu oni Seltiksi i Lejkersi iz najboljih dana

* Ristić: Nije bilo sjajno, dali su nam 100 poena VIDEO

* Avramović: Imamo sjajnog plejmejkera Miloša Teodosića VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: