Đoković: Videću, ne znam šta će biti posle

Najbolji teniser sveta Novak Đoković završio je ATP sezonu porazom u polufinalu Završnog mastersa u Torinu.

Izvor:

Nedelja, 21.11.2021.

16:15

Đoković: Videću, ne znam šta će biti posle
Foto: Profimedia

Izgubio je u tri odigrana seta od Aleksandra Zvereva.

Nemac će u finalu igrati protiv Danila Medvedeva.

Šta mu je Saša rekao na mreži? "Sa Sašom je uvek razmena lepih reči punih poštovanja punoh uzajamnog poštovanja. Kolegijalnog, ali i prijateljskog. On je definitivno jedan od momaka sa kojima imam najbolji odnos iako mi je jedan od rivala. Naravno, to nas ne sprečava da budemo u bliskom odnosu i van terena. Često sam pričao sa njim o svemu i svačemu. Trudim se da mu se nekako nađem, pošto me on često pita, jer je najradoznaliji iz mlađe generacije. Odnos je uvek išao u pozitivnom smeru. Znam njegovog brata Mišu, sa kojim sam odrastao, ista smo generacija. Drago mi je što igra dobro, zaslužuje da bude grend slem šampion. To će brzo i doći, napreduje, ima ubitačan servis i kreće de dobro za svoju visinu. Siguran sam da možemo od njega u budućnosti da očekujemo najviše od njega".

Da li je pričao sa Viktorom Troickim o Dejvis kupu?

"Viktor je bio ovde da primi priznanje za povlačenje sa ATP Tura. Razgovarali smo uživo. Svakodnevno smo u kontaktu, pratim dešavanja sa priprema ostatka ekipe i znam da su otišli. Loša vest je da ćemo igrati pred praznim tribinama. Srbija je u srcu i znamo da imamo veliku podršku, tako da ćemo se truditi da obradujemo narod. Meni su te nedelje, kada igram za Srbiju u Dejvis kupu među najznačajnijim u godini, to je jedino timsko takmičenje koje imamo. Nadamo se uspehu".

Koliko učešće ima uticaja na pripreme za narednu sezonu?

"Videću. Ne znam šta će biti posle. Sva pažnja mi je usmerena ka Dejvis kupu. Sezona se kasno završava ove sezone, šta je tu je. Nadam se najbolje.Želimo da idemo skroz do kraja. Imamo mladu ekipu, pored mene su momci koji su mladi, ali imaju određeno iskustvo i u singlu i u dublu. Bitno je da zbog takvog formata imamo i jednog specijalistu za dubl a to je Nikola Ćaćić, tako da se nadam da ćemo svi uspeti da izvučemo maksimum iz sebe. Rezultat je u božijim rukama, tu ne može ništa da se garantuje, ali ćemo se truditi da osemo što dalje. Posle toga sledi i odmor. Koliko dug, to još ne znam, trteba da porazgovaram sa članovima tima pa ćemo videti", rekao je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: