Vestbruk urlao na protivnika: To se ne radi! VIDEO

Rasel Vestbruk bio je u centru pažnje u novom porazu Los Anđeles Lejkersa (123:115) od Oklahoma Siti Tandera.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.10.2021.

15:12

Vestbruk urlao na protivnika: To se ne radi! VIDEO
Foto: Profimedia

Osim što je izgubio dvocifren broj lopti u meču u kojem je njegov tim ispustio 26 poena prednosti, nasrnuo je i na rivala.

Vestbruka je iznervirao Darijus Bezli jer je zakucao u poslednjim trenucima rešenog meča.

"Ne radi to!", vikao je Vestbruk na Bezlija dok su ga saigrači obuzdavali, ali nije izbegao tehničku grešku, drugi na meču zbog koje je izbačen sa terena.

"Ja tako igram, ja sam stara škola. Kada se dogodi ovakvo sra*e, ne dozvoljavam da prođe. Neke stvari se jednostavno ne rade u košarci, kao ni generalno u sportu kada je utakmica rešena. Ne volim to", objasnio je Vestbruk svoju burnu reakciju.

Vestbruk je svoj prvi tripl-dabl u dresu Lejkersa sa 20 poena, 14 skokova i 13 asistencija pretvorio u kvadripl-dabl zbog 10 izgubljenih lopti, samo nekoliko dana nakon što je napravio 9 grešaka protiv Memfis Grizlisa. "Moram da se brinem o lopti", preuzeo je odgovornost Vestbruk, "Bilo je previše grešaka. To je moja krivica. Ali ću rešiti to. Znam to. Moram igrati jednostavnije jer su nam potrebni ti posedi, posebno u ovakvim utakmicama".

Vestbruk je igrač sa najviše kvadripl-dablova od 1985, uključujući izgubljene lopte, sa šest takvih utakmica. Najbliži mu je bivši saigrač Džejms Harden sa tri.

Lejkersi imaju učinak 2-3, a u narednom meču igraju sa Klivlend Kavalirsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: