Polugoli Nejmar i Kavani na žurci posle Dortmunda – Tuhel pobesneo VIDEO

Zvezde Pari Sen Žermena na čelu sa Nejmarom samo dva dana posle poraza u Dortmundu od Borusije (2:1) napravili su veliku žurku u prestonici Francuske.

Izvor: MS

Nedelja, 23.02.2020.

12:45

Polugoli Nejmar i Kavani na žurci posle Dortmunda – Tuhel pobesneo VIDEO
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">It went off at Cavani, Icardi and Di Maria’s joint birthday party last night &#128165; <a href="https://t.co/avhV15gBrh">pic.twitter.com/avhV15gBrh</a></p>— ESPN UK (@ESPNUK) <a href="htt

Povod su bili rođendani Edinsona Kavanija, Anhela Di Marije i Maura Ikardija, na kome su bili pozvani igrači sa suprugama.

Da stvar bude gora po sve iz kluba, slavlje sa žurke u Parizu izašlo je na društvene mreže.

Vođa proslave i najveseli bio je Nejmar, uvek raspoložen za takvo druženje, što se moglo videti po snimcima.

Hit na internetu je "đuskanje" Kavanija, Nejmara i Kejlora Navasa golih do pojasa, što je šokiralo trenera Tomasa Tuhela.

"Bio sam izenađen kada sam video snike i takvim ponašanjem. Možete da budete uvereni da smo razgovarali u tome u klubu. Bolje je da ostane među nama. Ne bih govorio o tome javno", rekao je Tuhel.

"Greška je što su takve stvari objavljene. Svi se slažemo sa tim i svesni smo. Žurka je zakazana pre utakmice u Dortmundu i nema veze sa rezultatom", pokušao je da opravda proslavu Tuhel pred duel sa Bordoom.

To nije prvi put da se igrači PSŽ-a dobro zabavljaju, takav slučaj je bio prilikom rođendana Nejmara, čak i pre utakmica sa Realom u osmini finala Lige šampiona pre dve godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: