Sulejmani: Čestitam Zvezdi i želim svu sreću VIDEO

Fudbaler Jang Bojsa Miralem Sulejmani je čestitao Crvenoj zvezdi na plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona.

Izvor: SV

Sreda, 28.08.2019.

00:05

Sulejmani: Čestitam Zvezdi i želim svu sreću VIDEO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Srpski šampion je odigrao 1:1 u revanš utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa, ali ide dalje zbog rezultata iz prvog meča - 2:2.

"Sigurno je teško, u ovoj fazi takmičenja nema prava na grešku. Mislim da smo bili dobri, ali nismo uspeli na kraju. Čestitam Zvezdi na plasmanu u grupnu fazu takmičenja", rekao je Sulejmani.

On je naveo da je ekipa dobro počela utakmicu i da je imala šanse, ali ih nije iskoristila.

"Borjan je izvanredno branio, pokušali smo posle 1:1 da se vratimo... Zvezda je jaka i ekipno i individualno, želim joj svaku sreću", dodao je Sulejmani.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je bio upitan šta misli o tome što su se njegovi saigrači raspravljali sa sudijom.

"Kada kreneš u raspravu sa sudijom samo gubiš vreme, sudije imaju prava na grešku", naveo je Sulejmani.

Usledila je "konstatacija" medijskog radnika da je takvim odgovorom Sulejmani implicirao da su sudije grešile u utakmici u Beogradu, na šta je Sulejmani rekao da ne zna i da nije mislio na duel sa Zvezdom.

On je istakao i da nije bio potpuno spreman za ovaj dvomeč i da ne može da kaže da ima povredu, već da ima poteškoća da zaigra u punoj formi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: