Đorđević: Dalje Kalinićevo nastupanje zavisiće od forme i ponašanja

Aleksandar Đorđević, selektor reprezentacije Srbije, rekao je da je Nikola Kalinić razumeo zašto ga nema na spisku putnika za Svetsko prvenstvo u Kini.

Izvor: PT

Utorak, 02.07.2019.

23:50

Đorđević: Dalje Kalinićevo nastupanje zavisiće od forme i ponašanja
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Svi igrači znaju zašto ih nema, ali dozvolite da to ostane između nas.. Razgovarao sam sa Kalinićem u ponedeljak i on je reagovao vrlo zrelo i pozitivno. Razumeo je i shvatio priču zašto ga sada nema..", rekao je Đorđević za "Sportski žurnal".

Selektor reprezentacije Srbije potom je dodao:

"Negovo nastupanje u reprezentaciji nije završeno, u budućnosti zavisi od forme rezultata i ponašanja".

Đorđević je pričao o mnogim drugim stvarima, a opširnije o tome pročitajte u "Sportskom žurnalu" u sredu.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije u ponedeljak je saopštio da Nikola Kalinić i Nemanja Nedović neće biti na pripremama za Mundobasket. Ovakva odluka je podigla dosta prašine u javnosti.

Svetsko prvenstvo na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija je u grupi D sa reprezentacijama Angole, Italije i Filipina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

310 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: