Mateus: Ronaldo želi Hamesa u Juventusu

Legenda nemačkog fudbala, Lotar Mateus kao potencijalnu destinaciju za Hamesa Rodrigeza vidi torisnkog giganta, prenose španski mediji.

Izvor:

Petak, 14.06.2019.

18:56

Mateus: Ronaldo želi Hamesa u Juventusu
Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images

Kolumbijski vezni igrač koji je prošle sezone nastupao za minhenski Bajern trenutno traži novi klub, pošto je ekipa iz Minhena odbila da otkupi njegov ugovor na kraju ove sezone.

Hames je i ranije ovog leta bio povezivan sa "Kalčom", konkretno sa Napolijem, ipak nakon onoga što je Mateus rekao za španski AS sve veći su izgledi da do tog transfera neće doći.

"Hames i ja smo pričali pre dve nedelje tokom jednog klubskog slavlja. Vidim ga u Juventusu, blizak je sa Ronaldom i rekao mi je da je sa njim pričao o tom transferu." izjavio je Nemac i dodao:

"Kristijano je rekao da bi voleo da ga vidi u Torinu, a razumem i zbog čega, Hames može da podeli Ronaldu mnogo asistenicija, to bi bila prava stvar za obojicu."


Poznato je da Hames i Ronaldo imaju odličnu saradnju još iz perioda kada su igrali zajedno u Realu iz Madrida gde su uspeli da zajedno osvoje špansku Primeru i dva puta Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: