"Krstajić radi fenomenalno i ima našu podršku"

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Darko Kovačević pohvalio je rad selektora "orlova" Mladena Krstajića.

Izvor: LN

Nedelja, 09.06.2019.

12:10

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kovačević je istakao da je teško podneo debakl Srbije u Lavovu i poraz od Ukrajine od 5:0.

Bivši fudbaler je ukratko opisao meč.

"Kao što je i selektor rekao posle utakmice meč se loše otvorio po nas. Primili smo brzo dva gola i posle je bilo teško da se vratimo u meč. Ovakva utakmica igra se jednom u deset godina. Teško nam je svima, ali moramo da podignemo glave jer nas već u ponedeljak čeka novi meč", rekao je Kovačević za "Sportski žurnal".

Što se tiče rada selektora sportski direktor FSS-a je imao reči hvale aludirajući na to da Krstajić neće biti smenjen ni sada, a ni posle utakmice sa Litvanijom u ponedejlak.

"Analiziraćemo obe utakmice, međutim, nećemo posebno da se bavimo učinkom selektora. Nema razloga za to, Krstajić sa svojim radnicima radi fenomenalno i ima našu podršku. Stalno smo zajedno, vidim koliko energije Mladen ulaže u pripremu svake utakmice i koliko je posvećen poslu"
, dodao je Kovačević.

Podsetimo, predsednik FSS-a Slaviša Kokeza sazvao Odbor za hitna pitanja i vanrednu konferenciju za medije, koja će se održati u nedelju oko 13.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

282 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: