Simpatični Nadal "savršeno" sumirao sezonu na šljaci VIDEO

Španski teniser Rafael Nadal sumirao je dosadašnji deo sezone na šljaci na savršen način.

Izvor: LN

Subota, 18.05.2019.

14:24

Simpatični Nadal
AP Photo/Andrew Mediæini

Nadal je govorio na konferenciji za medije posle plasmana u polufinale Mastersa u Rimu, gde će se sastati sa Stefanosom Cicipasom od 14.30 u subotu.

"Kralj šljake" ovu sezonu na svojoj omiljenoj podlozi neće pamtiti po mnogo toga dobrog, barem za sada.

Naime, Rafa je na sva tri turnira na kojima je učestvovao (Monte Karlo, Barselona, Madrid) ostao bez titule, što mu je jedan od najgorih početaka sezone u karijeri, s obzirom da i dalje nema nijednu titulu u 2019. godini.

"Ono što se desilo u Monte Karlu se desilo, ono što se desilo u Barseloni se desilo, ono što se desilo u Madridu se desilo, i evo nas – u Rimu smo", kazao je Nadal na izuzetno simpatičan način.

Nadalov način sumiranja cele sezone na šljaci zasmejao je brojne teniske ljubitelje na društvenim mrežama, a odreagovao je i legendarni američki teniser Endi Rodik.

"Ovaj, šta se tačno desilo? Obožavam Rafu. Odgledao sam ovaj klip 27 puta", napisao je Rodik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: