Jokić o Nurkiću: Lepo je videti da samostalno hoda VIDEO

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, pružio je podršku velikom prijatelju Jusufu Nurkiću, koji je na kraju sezone doživeo prelom noge.

Izvor: PT

Petak, 10.05.2019.

09:20

Jokić o Nurkiću: Lepo je videti da samostalno hoda VIDEO
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Centar Portlanda nalazi se u procesu oporavka i pitanje je da li će biti spreman za početak naredne sezone.

Nurkić je u kratkom vremenskom roku stao na noge i u šestom meču polufinala Zapada pojavio se na klupi Blejzersa, kako bi ima dao podršku.

Jokić i Nurkić su nekadašnji saigrači i znaju se još od perioda ABA lige, pa je tako srpskom košarkašu bilo drago da ga vidi da je već na nogama.

"Želim da kažem da mi je drago da vidim Nurkića zdravog. Vratio se, znam da je imao tešku povredu. Mi smo u istoj konferenciji, rivali, ali za mene je lepo videti ga da hoda samostalno u tako kratkom periodu", rekao je Jokić posle utakmice.

Nagetsi su poraženi u šestom meču u Portlandu, što znači da će finalista Zapada biti poznat u nedelju u sedmoj utakmici, koja je na programu ili od 21.30, ili od 03.30 po centralnoevropskom vremenu.

Sve zavisi od meča Hjuston – Golden Stejt, ako i tamo bude bio sedmi duel, onda će Nagetsi i Blejzersi igrati u noći između nedelje i ponedeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: