Superliga za vikend na O2 TV – gledajte Partizan i Zvezdu!

Televizija O2 nastavlja sa prenosima Superliga Srbije, pa ćete tako za vikend imati priliku da gledate utakmice Partizana i Crvene zvezde.

Izvor: PT

Petak, 15.03.2019.

15:50

Superliga za vikend na O2 TV – gledajte Partizan i Zvezdu!
Foto: Starsport

Posle "večitog derbija", koji su gledaoci širom naše zemlje mogli da gledaju, O2 obaveštava javnost da će prenositi mečeve Partizan – Spratak Subotica i Rad – Crvena zvezda.

Partizan, sa privremenim trenerom Žarkom Lazetićem, traži izlaz iz krize, nagovešten ubedljivim trijumfom u sredu nad Napretkom (4:0) u četvrtfinalu Kupa Srbije, i prvu pobedu u Superligi nakon dva poraza i remija.

Za razliku od crno-belih, njihov rival Spartak vezao je dve pobede i znatno mirnije čeka duel u Humskoj, na pristojnoj razdaljini od konkurenata u borbi za opstanak.

Dan kasnije slične uloge su i na Banjici u duelu Rada i Crvene zvezde, koja želi da bar zadrži sedam bodova više od Radničkog protiv tima koga je devet puta savladala iz isto toliko poslednjih sudara za četiri i po godine, odnosno još od eliminacije iz Kupa 2014. godine.

Pored ovih mečeva, u 27. kolu Superlige sastaju se još Bačka – Dinamo, Zemun – Radnički, Radnik – Napredak, Mačva – Proleter, Mladost – Voždovac i Vojvodina – Čukarički.

Na O2 televiziji očekuje nas još mnogo sportskih iznenađenja – ne samo iz Srbije i regiona, već i iz Evrope i sveta.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: