Turski fudbaler suspendovan doživotno zbog napada žiletom

Fudbaler turskog trećeligaša Ameda, Mansur Čalar, dobio je kaznu doživotne zabrane bavljenja fudbalom.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 07.03.2019.

19:15

Turski fudbaler suspendovan doživotno zbog napada žiletom

Fudbalski savez Turske je prelomio da primeni ovakvu kaznu pošto se veruje da je Čalar žiletom napao igrače Sakarije nedavno na prvenstvenoj utakmici.

Faktički, Čalar je dobio četvorogodišnju suspenziju, ali u Turskoj, svaka suspenzia duža od tri godine, automatski postaje doživotna.

Inače Čalar je kažnjen zato što je na utakmici sa Sakarijom naneo posekotine oštrim predmetom nekolicini igrača.

To se desilo pre početka utakmice, dok su fudbaleri Sakarije izašli na teren kako bi proverili u kakvom je stanju, ali i na samom zagrevanju.

FS Turske je takođe kaznio i klub, Amed, koji će zbog incidenata na meču protiv Sakarije igrati bez prisustva publike u naredna dva susreta.

Uz to, igrači Amada, Muhlis Istemi je suspendovan na pet utakmica i platiće kaznu od 420 funti, dok je Muhamed Ali Ozdemir suspendovan na četiri meča i platiće 336 funti zbog napada na igrače Sakarije.

I fudbaler Sakarije Serkan Odabašoglu će pet mečeva biti pod zabranom nastupa uz kaznu od 420 funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: