Klasa je večna – Vejd ludom trojkom uz zvuk sirene srušio Voriorse!

Košarkaši Majami Hita pobedili su Golden Stejt Voriorse rezultatom 126:125.

Izvor: PT

Četvrtak, 28.02.2019.

08:22

Klasa je večna – Vejd ludom trojkom uz zvuk sirene srušio Voriorse!
Tanjug/ David Santiago/Miami Herald via A

Franšiza s Floride slavila je trojkom uz zvuk sirene legendarnog Dvejna Vejda.

"Fleš", koji se povlači posle ove sezone, iz veoma teške pozicije uspeo je da izbaci loptu na vreme i da pogodi od tablu za pobedu.

Vejd je na kraju meč završio sa 25 poena, sedam skokova i tri asistencija za 26 minuta na terenu. Pratio ga je sjajni Goran Dragić sa 27 poena za 20 minuta, kao i Džoš Ričardson sa 21 poenom. Hit je vodio od starta meča, tokom druge četvrtine imali su i 24 poena prednosti, međutim Voriorsi su uspeli da se vrate u trećoj deonici. Tokom četvrte su preuzeli i vođstvo, ali je Vejd pogodio ludu trojku.

Najefikasniji u redovima aktuelnog šampiona NBA bio je Klej Tompson sa 36 poena, Durent je ubacio 29, dok je Kari postigao 24.

Majami sada ima skor od 27/33, a Golden Stejt 43/18.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: