Prijović: Uživam da igram sa Mitrovićem, bezobrazni Ljajić VIDEO

Aleksandar Prijović ušao je u igru na poluvremenu i pokrenuo Srbiju ka pobedi nad Litvanijom (4:1).

Izvor: AK

Utorak, 20.11.2018.

23:15

Prijović: Uživam da igram sa Mitrovićem, bezobrazni Ljajić VIDEO
Foto: Starsport

Napadač PAOK je retko dobijao šansu od selektora Mladena Krstajića u Ligi nacija, ali je u odlučujućem meču postigao gol koji je prelomio utakmicu.

"Svaki gol je bitan, prvo što smo pobedili, a onda lično. Za svakog špica je bitno da postiže golove, srećan sam zbog toga", rekao je Prijović.

Javnost i mediji su često od selektora Krstajića tražili da igra sa dvojicom napadača, a Prijović i Mitrović su protiv Litvanije pokazali da mogu zajedno da budu na terenu.

"Bio je težak teren, a oni su stajali sa petoricom pozadi. Bilo je teško sa jednim napadačem, sa dva špica smo izvukli dobar rezultat. Dobro sarađujem sa Mitrovićem, to se vidi. Uživam da igram s njim, ali nije na meni to da odlučim, da ja odlučujem igrali bismo svaku utakmicu".


Osim gola, Prijović je zabeležio i sjajnu asistenciju za Adema Ljajića.

"Bezobrazno je završio, ali dao je gol, pa je sve u redu. Dobra asistencija za dobar gol. Kako sam mu dao pas, tako je završio", našalio se napadač PAOK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: