PSŽ o optužbama: Iznenađeni smo i revoltirani

Fudbalski klub Pari Sen Žermen oglasio se o pisanju renomiranog portala L'Ekip da je meč njihove ekipe i Crvene zvezde bio namešten.

Izvor: LN

Petak, 12.10.2018.

18:09

PSŽ o optužbama: Iznenađeni smo i revoltirani
Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Ugledni L'Ekip objavio je da je jedan od visokih funckionera Zvezde pokušao da uplati 5.000.000 evra na ubedljivu pobedu Parižana.

PSŽ je savladao šampiona Srbije sa 6:1, a tačno pet golova razlike u korist Parižana bilo je potrebno da prođe tiket neimenovanog čelnika Zvezde.

Kako je francuski portal naveo, predsednik Parižana Naser Al-Kelafi se sa pomenutim neimenovanim funkcionerom crveno-belih sastao pred meč, ali policija te zemlje nije uspela da dođe do inkriminisajućih informacija.

Iz šampiona Francuske oštro demantuju pisanje L'Ekipa.

"Veoma smo iznenađeni i revoltirani iznošenjem ovakvih informacija. Ni u jednom trenutku niko od naših funckionera nije razgovarao sa nekim iz Zvezde, a da to nije bilo striktno o organizaciji meča, kao i posetama i ostalim standardnim protokolima pred mečeve Lige šampiona. Ističemo da PSŽ podržava fundamentalne sportske principe, integritet takmičenja i nikada nije vršio radnje koje bi sve to dovele u pitanje", navodi se u saopštenju Pari Sen Žermena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: