Filipović: Nastavljam igranje za reprezentaciju

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije objasnio je svoju izjavu u kojoj je rekao "da reč daje mlađim snagama u Svetskoj ligi".

Izvor: PT

Sreda, 13.12.2017.

17:32

Filipović: Nastavljam igranje za reprezentaciju
StarSport

Vaterepolisti su pobedili Crnu Goru sa 7:4 u drugom meču grupe A Svetske lige, a posle meča većina je izjavu Filipovića protumačila pogrešno.

"Očekivan tok igre, stršan pristup Crne Gore, ali znali smo šta da očekujemo od njih. Srećan sam što smo uspeli da dobrom odbranom i ispodprosečnim napadom ostvarimo pobedu. Toliko od nas u Svetskoj ligi. Reč dajemo mlađim snagama, ali tu smo ako zatreba", rekao je kapiten Filipović.

Ipak, dan kasnije usledilo je pojašnjenje Filipovića, pošto je većina medija prenela kako je naš najbolji vaterpolista odlučio da se povuče iz reprezentacije.

"Rekao sam da se opraštamo, mi stariji igrači od ovogodišnje Svetske lige ali da smo tu ako treba da pomognmo mlađim igračima. Naravno da u narednom periodu nastavljamo normalno igranje za reprezentaciju u svakom takmičenju", istakao je Filipović.

Filipović ima 30 godina, za reprezentaciju je debitovao kao tinejdžer, a na 324 nastupa postigao je 554 gola. Klupsku karijeru počeo je u Partizanu 2002, potom igrao za Pro Reko (dva puta), Radnički Kragujevac i Olimpijakos čiji je trenutno član.

Po tri puta je bio šampion Srbije i osvajač Kupa sa Partizanom, sa Pro Rekom ima i tri Serije A, dva Kupa Italije, dve Evrolige, te po jedan LEN Superkup i Jadransku ligu, a sa Radničkim LEN Trofej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: