Mažić, ipak, sudi derbi!

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić ipak će deliti pravdu na 156. "večitom" derbiju između Partizana i Crvene zvezde u sredu od 18 časova.

Izvor: AK

Utorak, 12.12.2017.

15:43

Mažić, ipak, sudi derbi!
Foto: StarSport

S obzirom da je Mažić u nedelju sudio duel između Napretka i Partizana u Kruševcu, očekivalo se da neko drugi deli pravdu u Humskoj 1.

Mažiću će kao i do sada asistirati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, četvrti sudija je Nemanja Petrović, dodatni arbitri Danilo Grujić i Nenad Đokić, dok je delegat Vlado Glođović.

Partizan i Crvena zvezda će međusobnim duelom "zatvoriti" 2017, a uoči ovog meča crno-beli zaostaju devet bodova za crveno-belima.

Mažić je ove sezone delio pravdu na devet utakmica u Superligi Srbije, podelio je 32 žuta uz dva crvena kartona i svirao dva penala, poslednji u prošlom kolu Partizanu u Kruševcu.

To mu je bio treći meč na kojem je sudio crno-belima, prethodno protiv Rada (4:2) i Vojvodine u Novom Sadu (1:0), dok je dva puta delio pravdu Zvezdi, u trećem kolu protiv Čukaričkog (3:0), pa u 12. protiv Napretka (1:0).

Poslednji put večiti derbi je sudio u septembru 2016. upravo u Humskoj kada je Partizan pobedio 1:0, golom Leonarda da Silve Souze u nadoknadi vremena.

Pre toga je sudio u derbiju u septembru 2015. kada je Zvezda pobedila 3:1 na svom stadionu, te u aprilu iste godine kada je bilo 0:0 na istom terenu. Povezane vesti:
* Đukić: Sigurno nam neće biti dosuđen penal
* "Možete zamisliti koliko ću slaviti gol Zvezdi"
* Milojević: Za derbi se živi, za bodove se igra
* Tošić: Mesto na tabeli ne kaže ko je favorit

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: