Murinjo "rezervisao" Svilara!

Dve utakmice protiv Mančester Junajteda bile su dovoljne da Mile Svilar impresionira Žozea Murinja koji planira da ga dovede na Old Traford!

Izvor: A. Kovaèeviæ

Četvrtak, 02.11.2017.

16:45

Murinjo
Foto: Getty images

Najmlađi golman u istoriji Lige šampiona je primio tri gola od "Crvenih đavola" u dva duela, prvi posle greške, drugi posle malera, za treći takođe nije odgovoran, a uspeo je i da odbrani jedan penal.

Uprkos nedostatku iskustva, debiju na najvećoj sceni, Svilar je pokazao ogroman potencijal, što je potvrdio i njegov klub Benfika jer je postao standardni prvotimac.

Međutim, sudeći prema pisanju portugalskih medija Svilar se izborio mnogo više. Navodno je Murinjo zainteresovan da ga dovede na Old Traford u budućnosti.

"Rekord" piše da je Murinjo rekao predstavnicima Benfike da će pažljivo pratiti nastupe mladog golmana.
Zbog toga mediji navode da bi Svilarova karijera u Benfiki mogla da traje kraće nego što se očekuje, jer je Murinjo "redovan" kupac "Da Luža".

Murinjo je prošlog leta iz Benfike doveo Viktora Lindelefa i Aleksa Grimalda, a ranije je kao menadžer Čelsija kupio Nemanju Matića.

Još informisaniji u vezi ove informacije je "Koreo de manja", koji tvrdi da je Murinjo razgovarao direktno sa predsednikom Benfike Luisom Filipeom Vijeirom, o "odličnom" svilaru i "dobrim odnosima" dva kluba.

Osim Murinja, sa prvim čovekom lisabonskih "orlova" je navodno razgovarao i legendarni ser Bobi Čarlton, koji je takođe impresioniran nastupila Svilara izrazivši "divljenje" kada je pričao sa Vijeirom.

Oba medija na kraju naglašavaju istu stvar – Murinjo je "rezervisao" Svilara!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: