LBJ: Ne palite Kajrijev dres, poštovanje za momka

Dani Kajrija Irvinga u Klivlendu su prošlost, a najbolji igrač franšize iz Ohaja Lebron Džejms kaže da prema Irvingu nema "zle krvi".

Izvor: MLJ

Sreda, 23.08.2017.

09:18

LBJ: Ne palite Kajrijev dres, poštovanje za momka
Getty images

Od kada je pre mesec dana Kajri Irving uzburkao javnost tražeći trejd od Dena Gilberta, stvari su do prelaska u Boston za Ajzeu Tomasa, Džeja Kraudera i Anta Žižića prošle prilično tiho.

Sem njih trojice, dobili su i pik Bruklin Netsa.

Na početku je delovalo da će rastanak biti buran jer su jedni američki mediji prenosili da je Lebron Džejms razočaran odlukom Ujka Drua, a drugi da je besan.

Umesto toga, 'Kralj' je možda i zadovoljan trejdom objavio da prema Irvingu ima samo poštovanje. On je podelio jedan od tvitova u kome Irvingov dres stoji na zemlji kao njegov kada je odlazio iz Klivlenda u Majami. Tada su Džejmsov dres navijači masovno palili, ali je u ovom tvitu preko dresa stavljen natpis "Mnogo ti hvala za sve".

"To je jedini pravi način kako se odnositi prema momku. Momak velikog talenta! Ništa sem poštovanja, kakva je to vožnja bila za nas u prethodne tri godine", napisao je Džejms na Tviteru.

Njih dvojica su tokom prethodne tri godine vodili Klivlend Kavalirse do tri finala i osvojili jednu titulu prošle godine protiv Voriorsa. Ove godine su poraženi sa 4-1 u finalu od Golden Stejt Voriorsa. Nije mnogo vremena prošlo, a Irving je zahtevao trejd jer je hteo da pobegne iz senke Lebrona Džejmsa.

Ujka Dru je tokom sezone imao 25.2 poena, a mnoge sadašnje i bivše NBA zvezde su njegov potez ocenile kao nerazuman jer je sa Lebronom redovni učesnik finala, što pre povratka Džejmsa u Ohajo nije bio.

Bilo je i onih koji su to pravdali govoreći da je jasno zašto Kajri hoće da bude prva violina ekipe i da na svojim leđima pokuša još jednom da nosi franšizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: