Holebas na odmoru, a Roma ga prodala

Bek Rome Hose Holebas rekao je da su ga čelnici tima iz Rima prodali Votfordu bez njegovog znanja, istakavši da nije ništa potpisao.

Izvor:

Petak, 03.07.2015.

21:25

Default images
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

S druge strane, čelnici novog člana Premijer lige objavili su dolazak Grka među 'Stršljenove' u četvrtak, a ubrzo je usledila i potvrda na zvaničnom sajtu 'Vučice'.

"Prodali su me, a da me ništa nisu ni pitali. Pri tom, ništa nisam potpisao, pošto prvom moram da vidim ugovor. Nije mi jasno zašto se ovo dogodila", kaže zatečeni Holebas.

limpijakosa, Minhena 1860 i Viktorije Kal dodao je i da su mu po povratku sa odmora svi čestitali na transferu.

"Znam da su i Roma i Votford objavili moj transfer, ali su prvo morali da pričaju sa mojim zastupnicima. Nikada nisam rekao da želim da napustim Romu, a ugovor ću potpisati tek kada vidim kakvi su uslovi. Stvarno ne mogu da razumem šta se dogodilo. Vratio sam se sa odmora u Dubaiju i svi su počeli da mi čestitaju, govoreći mi kako je posao završen. Trenutno sam u Nemačkoj, kako sam mogao da potpišem ugovor", zaključio je Holebas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: