Nova vest
Tenis

Sreda, 19.07.2023.

17:30

Zverev ponovo optužen za nasilje

Nemački teniser Aleksandar Zverev ponovo je optužen za nasilje u porodici.

Izvor: DP

Autor: DP

Zverev ponovo optužen za nasilje
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Kako prenose nemački mediji, Sud u Berlinu pokrenuo je novi postupak protiv tenisera, a sada ga je optužila Brenda Patea, sa kojom ima ćerku.

Ovo je drugi put da je Zverev optužen za nasilničko ponašanje, pošto ga je prethodno 2020. godine optužila bivša devojka Olga Šaripova, ali je tada optužba odbačena zbog nedostatka dokaza.

A spokeswoman for the Berlin criminal courts confirmed to german media RTL that the Berlin public prosecutor's office has applied for the issuance of a criminal order against A. Zverev. Whether a penalty order will be issued is currently being examined. https://t.co/cCaKCZNkTi

— Jannik Schneider (@schnejan) July 19, 2023

Kako se navodi, prijava je za takav da javni tužilac ima dovoljno dokaza da sumnjiči Zvereva, ali tačna priroda otpužbe nije otkrivena.

Pravni zastupnici Brende Patee su potvrdili da je Zverev optužen za nanošenje telesnih povreda, a teniser se još uvek nije oglašavao po ovom pitanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve