Nova vest
Tenis

Utorak, 04.10.2022.

17:30

Zverev ne veruje u Đokovića

Miša Zverev, nekadašnji teniser, a danas stručni konsultant, sumnja da će se Novak Đoković vratiti na prvo mesto ATP liste.

Izvor: MT

Autor: MT

Zverev ne veruje u Đokovića
Foto: Profimedia

Nemac podržava srpskog asa da nastavi da igra dugi niz godina još, ali ne veruje da će baš uspeti ponovo da dođe do vrha.

Novak je prošle nedelje osvojio treću titulu u turbulentnoj sezoni, a ukupno 89. u karijeri.

Ove sezone je zbog vakcinalnog statusa propustio Australijan open i US open, dok na Vimbldonu, uprkos tituli, nije osvojio nijedan bod.

Sve je to uticalo da padne na sedmo mesto na ATP listi.

"Kako Novak izgleda, može da igra još tri ili četiri godine. Godine su samo broj, ako radite sve kako treba na terenu i van njega kao Novak. Ali ne znam da li će ponovo biti broj jedan. Veliko je pitanje da li će igrati i na Australijan openu?", postavio je Zverev retoričko pitanje i dodao:

"Ako sve krene po zlu i kasnije tokom godine ponovo ne bude bodova na Vimbldonu, potencijalno će ostati kratak za 4.000 bodova."

Novak ove sedmice igra u Astani, a prvi put na teren će izaći u sredu protiv Kristijana Garina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d