"Novak se ne oseća kao gostujući tim samo kad igra u Srbiji"

Nekadašnja slovačka teniserka Martina Navratilova još jednom je potvrdila da ne podržava neke stvari kod Novaka Đokovića.

LNIzvor: B92
Podeli
EPA/JUSTIN LANE
EPA/JUSTIN LANE

* Navratilova ponovo napala Đokovića

Navratilova neretko ritikuje srpskog tenisera, najviše zbog odluke da se ne vakciniše.

Mnogi koji su inicijalno imali negativan stav o Novaku – što u poslednjih nekoliko godina, što od početka karijere – mišljenje su promenili. Ali, ne i jedna od najuspešnijih teniserki svih vremena.

Ona je na Tviteru ušla u raspravu sa jednim navijačem, pa je pokušala da objasni šta je mislila jednom prethodnom izjavom o Novaku.

"Nikada nisam rekla da samo Srbi navijaju za njega. Rekla sam da se Novak ne oseća kao gostujući tim samo kada igra u Srbiji",
napisala je nekadašnja Čehoslovakinja, a sada Amerikanka.

Na osnovu tih komentara navijači su krenuli u debate, a jednom nije bilo jasno zašto je Navratilova "promenila svoje mišljenje o Novaku", posebno zato što bi ona trebalo da zna "šta u očima establišmenta znači doći iz istočne zemlje".

* Navratilova: Ako Novak želi da bude lider, mora dati primer

* Poruka Navratilove za Novaka: Progutaj sve i idi kući

Osvajačica 59 Grend slem titula je i na to odgovorila.

"Nisam promenila stav o Novaku uopšte. Saglasna sam sa njim što se tiče većine stvari, ali u potpunosti nisam oko jedne. Šta još imaš za mene?", odbrusila je Navratilova.

Isti navijač je nastavio raspravu navevši da je Navratilova "bila preoštra" prema čoveku koji je samo birao šta će uneti u svoje telo.

"Raditi to je skroz u redu, ali ne možeš da namećeš to na celu jednu zemlju, ne funkcionišu stvari tako", podvukla je Navratilova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.