Nova vest
Tenis

Sreda, 13.04.2022.

09:00

"Nije me bilo briga što krvarim"

Alehandro Davidovič Fokina je na sedmom nebu posle prve pobede u karijeri nad Novakom Đokovićem.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Foto: Profimedia

Španski teniser, koji se na Novakom često trenirao protekle godine, kada je Novak boravio u Španiji, priznao je da je srećan, ali i da mu je bilo neobično što Novaka nema tako dugo na terenu.

"Naravno da sam srećan zbog pobede. Ipak, moram da kažem da mi je Nole nedostajao na turnirima. Ove godine uopšte nije igrao mnogo. Igrali smo sada u Monte Karlu, na centralnom terenu pred mnogo publike, to je bilo prelepo, jer takve stvari obično gledate na TV", kaže Davidovič Fokina.

Posebne simpatije publike stekao je neverovatnim požrtvovanjem.

Po završetku meča, bile su primetne oderotine ispod oba kolena, ali kaže da mu to ne smeta.

"Volim da se bacam, radio sam to mnogo puta, ali ipak uvek želim da se fokusiram na naredni poen. Nije me bilo briga da li krvarim, ili da li ću povrediti kuk ili bilo šta drugo. Igrao sam protiv broja jedan. Nikad ne znate da li možete da ga dobijete u dva ili tri seta. Nije ni važno. Izgubio sam drugi set, otišao sam u toalet, resetovao se i počeo u trećem još jače", poručio je španski teniser.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu