Đoković otkrio nove detalje: Kolege su me mnogo povredile

Novak Đoković je u intervjuu za BBC otkrio još detalja vezanih za boravak u Australiji, deportaciju i reakcije svojih kolega tenisera.

SSIzvor: B92
Podeli

Gde ima zabranu, a gde će moći da igra Đoković?

Nakon što je rekao da se neće vakcinisati protiv koronavirusa po cenu da ne igra na najvećim turnirima, kao i otkrio razloge deportacije iz Australije, pričao je i o detaljima boravka u hotelu "Park" u Melburnu nazivaju zatvorom.

"Definitivno nije bilo prijatno. Ne želim da sedim ovde i da se žalim na uslove u tom centru jer sam ja ostao sedam dana. Osećao sam se bespomoćno, nisam mogao da koristim telefon tri ili četiri sata. Bilo je usred noći od jedan ujutru do devet ujutru, nisam spavao jer su me ispitivali svakih 30 minuta. Bilo je mnogo, mnogo intervjua koji su započinjali, a onda pauzirani kako bi neka osoba razgovara sa nadređenim. Trajalo je to čitavu noć. Prvo je to postavljeno, pa povučeno, pa onda je opet viza povučena, pa sam bio slobodan četiri dan i trenirao sam. Nisu to bili normalni dani treninga koje sam obično imao pre grend slem takmičenja, helikopter je leteo preko "Rod Lejver" arene tokom svakog treninga. Kamere su bude svuda", ispričao je Đoković.

Otkrio je i da su mu veliku bol nanele kolege svojim reakcijama.

"Kolege. To je me je mnogo povredilo, osetio sam tu energiju, poglede mojih kolega, ljudi koji se nalaze u zgradi. Razumeo sam da imaju percepciju na osnovu onog što saznaju iz medija i ja nisam izašao javno jer sam rekao ranije da poštujem pravni postupak i Australijan open", poručio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.