Nova vest
Tenis

Sreda, 12.01.2022.

10:57

Francuzi otkrili detalje: Vrištao je i pozirao, odbio je da skine masku

Francuski "Ekip" izneo je detaljnu priču u vezi sa fotografisanjem Novaka Đokovića.

Izvor: MS

Autor: MS

Default images

U članku koji je napisao novinar Frank Ramela, objavljenom u tom tiražnom listu, Francuzi su intervjuisali prvog tenisera sveta dva dana nakon što je bio pozitivan na koronavirus.

Kako tvrdi Ramela, naloženo mu je da ne postavlja pitanja o vakcinaciji i namerama Đokovića o Australijan openu za pola sata, koliko je trajao intervju.

"Tema je osetljiva, ako i dalje sumnjate u nju. Nije upitan da li razmatra da se testira. I ako jeste, kakav je bio rezultat?", počeo je Ramela.

Dalje piše da je njegov tim došao u TC Novak 18. decembra da uruči Đokoviću nagradu za najboljeg u 2021. godini, a da je saznao za pozitivan test tri nedelje nakon toga.

Objasnio je i "kako je Novak pozirao i vrištao tokom snimanja sa trofejom bez maske, ali i da je pokrio lice tokom intervjua".

"Kada su ga zamolili da skine masku da bi fotograf napravio nekoliko fotografija tokom intervjua, Novak je odbio", navodi se u tekstu.

Ramela je otkrio i da je radio PCR test pre leta za Australiju i da je dobio negativan nalaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d