Nova vest
Tenis

Utorak, 11.01.2022.

19:35

Nemci napadaju Đokovića: "Predao je lažan test"

Maks Hopenštedt, novinar nemačkog Špigla, napisao je tekst o Novaku Đokoviću i spornom PCR testu.

Izvor: B92

Autor:B92

Nemci napadaju Đokovića:
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Naslov teksta glasi "Da li je Novak Đoković manipulisao PCR testom" u nemačkom Špiglu.

Špigl je izrazio sumnju i oni navode da je test na koronavirus sa brojem 7371999 Đokovićeva karta za ulazak u Australiju.

Taj pozitivni test koji je Đoković imao je bio njegovo medicinsko izuzeće za ulazak u Australiju i učeće na Australijan openu, piše Špigl i dodaje da je Đoković PCR test uradio 16. decembra u 13:05 i da je on bio pozitivan.

Na narednom testu koji je dostavljen Australiji, Đoković je bio negativan 22. decembra.

Špigl ne veruje da je taj test bio pravi i pregledom takozvane "Uniks vremenske oznake" su oni utvrdili da je Đoković u stvari bio pozitivan 26. decembra u 14:21.

UNIX, na koji se poziva Špigl je kompjuterska "stavka" koja "meri vreme" od 1. januara 1970 i koristi se u operativnim sistemima računara. "Novosti" prenose da je "UNIX" meri isključivo protekle sekunde od nekog početnog datuma i da im je "tako lakše", pa posle samo "konvertuju" te velike brojke u datume kakve i mi poznajemo.

Tom tehnikom, Nemci su utvrdili da je "Uniks vremenska oznaka" na Đokovićevom pozitivnom PCR testu – od 26. decembra 2021, a ne od 16. decembra.

Oni su saglasni da je Đokovićev negativan test od 22. decembra negativan, ali i da je imao još jedan pozitivan 26. decembra, kako su oni otkrili.

Oni se sada pitaju da li je Đoković lagao i manipulisao testovima, pošto su oni pronašli "otkriće".

Možete pogledati ceo niz ovog novinara i šta on sve tvrdi:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu