Nova vest
Tenis

Sreda, 08.07.2020.

18:16

Zverev saopštio tri važne vesti

Nemački teniser Aleksandar Zverev obratio se javnosti putem Instagrama.

Izvor: MT

Autor: MT

Zverev saopštio tri važne vesti
Starsport

On je u prethodnom periodu bio jedan od igrača sa najvećim publicitetom, zbog nastupa na Adrija turu, ali i izbegavanja samoizolacije nakon regionalne turneje koju je organizovao Novak Đoković.

Zverev je u svojevrsnom otvorenom pismu saopštio tri važne vesti – da nema koronavirus, da otkazuje učešće na egzibiciji u Berlinu, te da će se njegovom stručnom štabu pridružiti Španac David Ferer.

"Ćao svima, želim da vas obavestim sa nekoliko informacija: Prvo, u petak sam odradio treći test na Covid-19 i srećan sam što sam ponovo bio negativan.

Drugo, planirao sam da ovog meseca igram u Berlinu, ali sam ipak doneo odluku da ostanem i treniram sa mojim timom i da ne igram ni na jednom događaju. Nikada nije lepo da se propusti šansa za igranjem kod kuće, ali vratiću se uskoro.

Treće, neke dobre vesti. Ja ću proći kroz probni period sa Davidom Fererom u mom timu. Ne mogu da dočekam rad. Ne mogu da dočekam povratak Tura."

Takođe, na egzibicionom turniru neće nastupiti ni Australijanac Nik Kirjos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve