Nova vest
Tenis

Nedelja, 07.06.2020.

10:09

Dobre vesti za Adrija tur – ulaz u "selo" slobodan za sve

Direktor Adrija tura Đorđe Đoković objavio je da se pripreme za početak sportsko-humanitarnog turnira u Beogradu privode kraju.

Izvor: LN

Autor: LN

Dobre vesti za Adrija tur – ulaz u
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Sve ulaznice su munjevitom brzinom rasprodate, a očekuje se poseta od oko 4.8000 gledalaca.

Prvi kontigent od 1000 ulaznica prodat je za sedam, a drugi za samo pet minuta.

"Pomalo smo iznenađeni, očekivali smo veliko interesovanje, dolaze velike zvezde. Hvala svima koji su kupili karte, ovo je humanitarni događaj pre svega i hvala svima", rekao je Đoković u Jutarnjem programu RTS.

Adrija tur počinje u petak, kada je svečana ceremonija, a trajaće do nedelje.

"Ceremonija otvaranja je u petak, pre svega mi imamo turnir teniskog saveza koji se odigrava tokom cele nedelje, a u petak otvaramo program sa ženskim finalom, potom sledi i muško, a pobednici idu na Adrija tur. Od 16 časova počinje ceremonija otvaranja sa Jelenom Janković, Novakom Đokovićem, Olgom Danilović, Nenadom Zimonjićem i svim ostalim zvezdama".

Dobra vest stiže za sve koji nisu stigli da obezbede kartu, s obzirom da će ulaz u kompleks TC "Novak" biti besplatan tokom celog turnira.

Samim tim, ljubitelji sporta moći će da osete deo atmosfere Adrija tura, da uživaju u programima "teniskog sela" na Dorćolu po uzoru na najveće ATP turnire, kao i da prate mečeve na velikim ekranima koji će biti postavljeni po teniskom centru.

"Mi smo u sklopu centra napravili selo za posetioce, gde je ulaz slobodan, na raspolaganju su hrana i piće, video bim uživo prenos sa centralnog terena, očekujemo veliki broj ljudi tu, jer će se Novak i ostali teniseri tu družiti sa svima. Veliki posao odrađen je za kratak vremenski rok i siguran sam da će publika uživati", zaključio je Đorđe Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve