Nova vest
Tenis

Četvrtak, 05.03.2020.

21:35

"Novak stvara pozitivne promene u svetu" FOTO/VIDEO

Novak Đoković ugostio je u Beogradu ekipu jedne američke televizije na čelu sa novinarom Grejemom Bensindžerom.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Najbolji teniser sveta je sa njima proveo nekoliko dana u prestonici Srbije, a pored tenisa, oni su razgovarali i o drugim temama koji nisu u vezi sa "belim sportom".

Novak je televizijsku ekipu vodio na različite lokacije Beograda, a između ostalog, jedan deo razgovora vodili su i u porodičnoj kući, u sobi svog dede Vladimira, koji je preminuo 2012. godine.

Nezaobilazna tema razgovora bilo je i NATO bombardovanje, a Bensindžer je iskoristio priliku da priča i sa članovima porodice Đoković.

"Nekoliko zanimljivih dana smo proveli u Srbiji sa Novakom Đokovićem, divnom suprugom Jelenom i fantastičnom porodicom i timom. Pored toga što je Novak u misiji da postane najbolji teniser svih vremena, on sa svima stvara pozitivne promene u svetu. Veoma sam zahvalan na šansi da upoznam njihov rodni grad i uverim se u to kako", napisao je Bensindžer na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve