Nova vest
Tenis

Sreda, 19.06.2019.

19:35

Kirjos: Novak Đoković? Ko je to?

Australijski teniser Nik Kirjos učestvovao je u programu "Tenis za decu" na turniru u Kvinsu u kom je govorio o nekim teniserima današnjice.

Izvor: SN

Autor: SN

Kirjos: Novak Đoković? Ko je to?
Photo by Alex Morton/Getty Images for LTA

Na turniru u Kvinsu organizuje se program 'Tenis za decu' u kome najmlađi ljubitelji igre intervjuišu igrače. U sredu je objavljen razgovor između mladog Vuka Vitića i Nika Kirjosa.

Endi Mari i Nik Kirjos su veliki prijatelji, a mladog Vuka Vitića je zanimalo ko je bolji teniser, na šta je Kirjos spremno odgovorio.

"Endi sigurno. Vodi u međusobnim duelima sa 5:1, osvojio je Gren slemove, jedan je od najboljih tenisera svih vremena. Nisi očekivao taj odgovor, zar ne?", nasmejano je rekao Kirjos.

Tada je upitan šta misli o prvom teniseru planete Novaku Đokoviću, tačnije rečeno mu je da ne zaboravi Novaka Đokovića.

"Koga? Ne znam ko je to", rekao je Kirjos i Vuk mu je odmah odgovorio da je Novak srpski teniser, na šta je Kirjos rekao "Da, da, mislim da znam o kome pričaš".

Razgovor između Vuka Vitića i Nika Kirjosa možete videti na priloženom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

160 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d