Nova vest
Tenis

Sreda, 20.03.2019.

08:56

"Vratio se Vajda, Novak je favorit za titulu u Majamiju"

Nekada četvrti teniser sveta, Britanac Greg Rusedski smatra da najbolji teniser sveta Novak Đoković ima najveće izglede da osvoji pehar na Mastersu u Majamiju.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Photo by Dan Istitene/Getty Images

Đoković će pokušati da osvoji sedmu titulu na ovom turniru, prvu posle 2016. godine, a Rusedski veruje da ćemo do kraja meseca gledati drugačijeg Novaka u odnosu na izdanje u Indijan Velsu.

"Mislim da će Novak biti opet u fokusu. Mora da bude favorit za titulu jer se i Marjan Vajda vratio. Tu je od početka tako da će Novak biti taj kojeg treba pobediti. Takođe, mislim da će i Dominik Tim imati još jednu dobru nedelju jer je teren sporiji i vetrovito je", smatra Rusedski.

Naravno, osvrnuo se i na šanse svojih sunardonika.

"Mislim da će i Kajl Edmund i Dan Evans biti opet briljantni. Čini mi se da se Edmundu vratio taj osećaj, dobio je sedam mečeva zaredom i zdrav je. Jedva čeka start turnira. Ipak, ja tipujem na Đokovića, mislim da će on dati završnu reč", dodao je Rusedski.

Ima i onih koji veruju da će biti drugačije. Danijela Hantuhova je na strani Federera.

"I dalje tipujem da će pobediti Rodžer. Očajnički želim da on osvoji titulu", dodala je Slovakinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve