Nova vest
Tenis

Sreda, 14.11.2018.

15:00

Đoković deklasirao i Zvereva za drugu pobedu u Londonu!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je na korak do polufinala Završnog turnira u Londonu, drugom pobedom u grupi "Gustavo Kuerten".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Đoković deklasirao i Zvereva za drugu pobedu u Londonu!
Photo by Julian Finney/Getty Images

Đoković je u drugom meču u prestonici Engleske lako izašao na kraj sa Aleksanderom Zverevim iz Nemačke, rezultatom 6:4, 6:1.

Novak nije blistao, posebno ne u prvom setu, ali je pitanje pobednika uspeo da reši u finišu tog i početkom drugog dela, pa će mu sada biti samo potreban jedan set da overi prvo mesto u grupi.

Njega će juriti za dva kada se bude sastao sa Marinom Čilićem koji od 21 sat igra protiv Džona Iznera u duelu dvojice poraženih iz prvog kola.

U prvih nekoliko gemova prvi teniser na ATP listi nije uspevao da pripreti rivalu, posebno jer je Zverev servirao izuzetno dobro, ali je ključni detalj viđen u devetom gemu. Tada se Srbin suočavao sa brejk loptama, obe je neutralisao i već u sledećem došao do prednosti od 1-0.

Samo se čekao trenutak kada će napraviti odlučujući korak, to se desilo desetak minuta kasnije, što je pokrenulo furioznu seriju do kraja meča.

Novak je ostvario drugi vezani trijumf nad Zverevim i sada vodi 2-1 u međusobnim duelima, pošto je Saša trijumfovao u njihovom prvom okršaju u Rimu.

Live blog meča Đoković – Zverev možete pogledati i OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

173 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d