Nova vest
Tenis

Utorak, 14.08.2018.

19:15

Krajinović izgubio od veterana, Novak jedini Srbin u Sinsinatiju

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u prvom kolu Mastersa u Sinsinatiju pošto ga je posle preokreta pobedio Robin Hase 2-1.

Izvor: B92

Autor:B92

Krajinović izgubio od veterana, Novak jedini Srbin u Sinsinatiju
Getty images

Hase je uspeo da preokrene rezultat nakon što je Filip prvi set dobio 6:4. Holanđanin je naredna dva seta osvojio sa 6:2 i 6:3 i tako okončao učešće Srbina na ovom turniru posle dva sata.

Prethodno je poražen i Dušan Lajović od Miloša Raonića, pa je tako Novak Đoković ostao jedini srpski predstavnik u muškom singlu na turniru u Ohaju.

U nekaraterističnom prvom setu za muški tenis, nijedan od igrača nije uspevao da sačuva svoj servis pa je viđeno čak pet brejkova.

Manje je nesiguran bio Filip, pa ga je na kraju i osvojio. Kada je Hase zaigrao boljeu narednom setu, uspeo je da pritisne Krajinovića u šestom gemu i iskorisi treću brejk šansu.

Poveo je sa 4:2 i u tom trenutku je prakitčno set bio rešen, a Hase je vratio egal 1-1 duplim brejkom za 6:2.

Krajinović je obećavao da će ipak moći do pobede kada je u maratonskom prvom gemu trećeg seta uspeo da napravi brejk, ali je to bilo kratkog daha.

Hase je i to okrenuo već u narednom gemu i potom u četvrtom gemu iskoristio novi pad Krajinovića, što mu je bilo dovoljno za pobedu.

Holanđanin će u narednom kolu igrati protiv Aleksandra Zvereva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve