Nova vest
Tenis

Subota, 04.08.2018.

16:56

Đoković igra dubl u Torontu, u paru sa Andersonom

Novak Đoković nastupiće u konkurenciji dublova na Mastersu u Torontu u paru sa Južnoafrikancem Kevinom Andersonom.

Izvor: LN

Autor: LN

Đoković igra dubl u Torontu, u paru sa Andersonom
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Novak u Toronto dolazi kao aktuelni šampion Vimbldona, najskorijeg turnira kojeg je igrao, u kojem je u finalu pobedio upravo visokog Andersona.

Što se tiče singla srpski teniser nastupće već od prvog kola, a sastaće se sa njemu dobro poznatim Korejcem Hjeonom Čungom, od kojeg je poražen u četvrtfinalu Australijan Opena.

Novak i Kevin se u prvom kolu sastaju sa mladim talentovanim Kanađanima, Denisom Šapovalovim i Feliksom Ože-Alijasimom. Ukoliko savladaju kanadski par idu na megdan jednom od najboljih dublova na svetu, francuskoj kombinaciji Erber - Mau.

Od zanimljivih parova u Torontu možemo idvojiti finaliste Los Kabosa Huana Martina del Potra i Fabija Fonjinija, Dimitrova i Gofana, kao i Tima i Švarcmana.

Dva Hrvata će odmeriti snage u prvom kolu, s obzirom da se Nikola Mektić i Aleksander Peja sastaju sa Ivanom Dodigom i Nikom Kirjosom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve