Nova vest
Tenis

Četvrtak, 26.07.2018.

11:11

Novak: Robert de Niro, Al Paćino, Marlon Brando i ja...

Novak Đoković podelio je na Instagramu fotografiju sa tradicionalne, šampionske večere posle osvajanja Vimbldona.

Izvor:

Autor:

Novak: Robert de Niro, Al Paćino, Marlon Brando i ja...
Photo by Thomas Lovelock/AELTC - Pool /Getty Images

Najbolji srpski teniser osvojio je svoj 13. grend slem karijere, a četvrti Vimbldon, trijumfom nad Kevinom Andersonom u velikom finalu potvrdivši da se vraća tamo gde mu je i mesto – na vrh.

"Ne znam da li i vi primećujete, ali ova trojica oko mene me užasno podsećaju na likove iz filma Kum. Da li možete da pogodite ko je ko?", napisao je Novak uz nekoliko smajlija koji se smeju.

Đokovićevi pratioci imali su pregrš zanimljivih odgovora, od glumačke postave iz čuvenog filma, do, još jednog kultnog heroja sa bioskopskih platna Džejmsa Bonda.

"Čovek sa moje desne strane (moj zet) je Robert de Niro. Uli je, (prvi s leva), Al Paćino, dok je Marjan (Novakov trener Vajda) Marlon Brando. Neverovatno je koliko me podsećaju na njih, a Uli je čak obučen kao Al Paćino u 'Scarface", dodao je Đoković.

Novaka sada očekuje američka turneja kao priprema za poslednji slem sezone – Otvoreno prvenstvo SAD, a naredni turnir jeste Masters u Montrealu, gde je slavio pre dve godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve