Nova vest
Tenis

Petak, 18.05.2018.

19:50

"Del Potro uvek izgleda umorno, ali je u stvari opasan"

Belgijski teniser David Gofan je, posle pobede nad Huanom Martinom del Potrom, dao zanimljivu izjavu o argentinskom teniseru.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Gofan je u tom meču slavio posle predaje Del Potra, pri rezultatu od 6:2, 4:5 za Belgijanca.

"On je odjednom nešto osetio. Ne znam gde tačno, ali kada se vratio na teren krenuo je da igra veoma dobro i pokušavao je sve vreme da se vrati u meč i da ostane aktivan", rekao je Gofan.

Gofan nije prvi, a verovatno ni poslednji, teniser koji Delpa optužuje za sumnjivo ponašanje. Šta je cela istina ne možemo znati, jer Argentinac stvarno često izgleda umorno, a onda proigra, ali su povrede takođe njegova svakodnevnica.

"Tada on može da bude veoma opasan. Gledao sam mnogo mečeva gde se isto ponaša, on uvek izgleda umorno, ali nije, a tada je veoma opasan. Veoma sam se iznenadio kada je rešio da odustane na 5:4", rekao je Gofan.

U četvrtfinalu Mastersa u Rimu David Gofan se sastaje sa Aleksandrom Zverevim, aktuelnim šampionom turnira i nedavnim pobednikom Mastersa u Madridu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve