Nova vest
Tenis

Petak, 15.12.2017.

12:00

Ko je Đokovićev novi čovek i šta je njegov posao?

Posle šest meseci pauze od takmičarskog tenisa, Novak Đoković vratiće se na ATP tur krajem godine, pošto će ponovo učestvovati na egzibiciji u Abu Dabiju.

Izvor: B92

Autor:B92

Ko je Đokovićev novi čovek i šta je njegov posao?
Foto: Craig O'Shannessy/BrainGameTennis@Twitter

Đoković je zbog hronične povrede desnog lakta završio sezonu već nakon četvrtfinala Vimbldona, dok ga posle turnira u Ujedinjenim Arapskim Emiratima očekuju nastupi u Dohi, a potom i na Australijan openu.

Đoković je, uporedo sa oporavkom i pripremama za sledeću sezonu, kompletirao tim sa kojim će ubuduće sarađivati – "supertreneru" Andreu Agasiju pridodat je nedavno penzionisani Radek Šćepanek, kondicioni trener biće Marko Paniki, Ulises Badio ostao je fizioterapeut, dok će svoju ulogu i dalje povremeno obavljati Pepe Imas, duhovni savetnik ili guru, kako ga nazivaju strani mediji.

Osim njih, u Novakovom timu pojavilo se novo ime, nepoznato jedino za one koji ne prate tenis toliko često. Kreg O’Šenesi, Amerikanac rođen u Teksasu, prebacivanje loptice preko mreže pretvorio je u slova, brojeve i grafikone koje je testirao u juniorskoj konkurenciji.

Kompletan tekst našeg nikole Đukića pročitajte u temi "Ko je Đokovićev novi čovek i šta je njegov posao?".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve