Nova vest
Tenis

Subota, 04.11.2017.

19:00

Krajinović: Najsrećniji sam čovek na svetu

Filip Krajinović rekao je posle velike pobede nad Džonom Iznerom da je verovatno najsrećniji čovek na svetu i da nije očekivao da će doću do finala.

Izvor: B92

Autor:B92

Krajinović: Najsrećniji sam čovek na svetu
Getty Images

Teniser iz Srbije plasirao se u finale Mastersa u Parizu, pošto je posle tri seta savladao pomenutog Amerikanca.

"Neverovatan osećaj. Nisam očekivao da ću otići čak do finala. Sutra igram finale i nemam šta da izgubim", rekao je posle meča Krajinović sa Skaj Sport.

Krajinović će napredovati minimum do 33. pozicije na svetu, a ukoliko bi pobedio od naredne nedelje bi zauzimao 25. mesto.

"Mislim da sam najsrećniji čovek na svetu. Znao sam da moram da ostanem miran i da je njegovo najveće oružje servis. U taj-brejku trećeg seta sam rizikovao prii rezultatu 5:5 i on se isplatio", kazao je Krajinović.

Podesećamo, Krajinović je godinu krenuo kao 254. teniser sveta, došao je od 77. mesta, a od naredne nedelje će napraviti veliki "skok".

"Cilj ove sezone mi je bio da igram mnogo čelendžera, kako bi naredne godine mogao da igram sa najboljima. Iskreno, nisam očekivao da će se sve ovako brzo desiti. Počeo sam da verujem u sebe mnogo više i evo me sada u finalu", zaključio je Krajinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve