Nova vest
Tenis

Subota, 07.05.2016.

19:30

Mari: Drago mi je što sam ga opet pobedio

Britanski teniser Endi Mari rekao je da je izuzetno zadovoljan što je drugi put uzastopno u Madridu savladao Rafaela Nadala.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Mari: Drago mi je što sam ga opet pobedio
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Mari je pobedio Rafaela Nadala u ‘Magičnoj kocki’ drugu godinu u nizu i plasirao se u finale četvrtog Mastersa u sezoni.

Škotski teniser odigrao je fantastičan meč i na kraju je slavio sa 7:5, 6:4 posle više od dva sata velike borbe.

„Mislim da sam odigrao dobro, osećao sam da sam bio veoma agresivan. Kada sam morao da se branim, to sam činio dobro, pa je sve ispalo kako treba“, rekao je Mari.

U nekoliko navrata morao je da spasava brejk lopte i to je činio najviše zahvaljujući servisu.

„Kada je imao prilike, mislim da sam servirao izuzetno dobro na mnogima od njih. Pokušavao sam da igram agresivan, napadački tenis u tim trenucima. Nisam se povlačio“, dodao je Britanac.

Drugi teniser sveta savladao je Nadala i prošle godine u finalu Madrida, ali u prestonicu Španije nije došao u dobroj formi.

„Mnogo mi je drago što sam ga pobedio i ove godine. Ovaj trijumf je veliki, veliki korak u odnosu na to gde sam bio pre četiri nedelje. Ponovo sam na pravom putu“, zaključio je Mari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve