Nova vest
Tenis

Nedelja, 16.11.2014.

08:09

Federer: Jasno je, imao sam sreće

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je posle plasmana u finale završnog Mastersa sezone u Londonu da je imao sreće protiv sunarodnika Stana Vavrinke.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Federer je izborio duel sa Novakom Đokovićem u borbi za titulu od 19 časova pošto je bio bolji od sunarodnika sa 4:6, 7:5, 7:6, i to posle spasene četiri meč lopte.

„Malo je reći da je ovo bio veoma uzbudljiv meč. Mislim da se publika zaista uživela“, rekao je Federer.

Zaista nisam mislio da ću uspeti da preokrenem jer je Stan izgledao odlično na terenu veoma dugo, drugi set sam dobio samo zato što sam čekao. U trećem je on odigrao veoma dobro, možda ga je servis malo popustio kada mu je bio najpotrebniji“, naglasio je Federer.

Drugi reket sveta naglasio je da je u odlučujućim trenucima verovao da možda može do trijumfa.

Bio sam frustriran jer sam bio u zaostatku u trećem setu. Jasno je, imao sam sreće ove večeri, nema sumnje u to. Ali, morate da nastavite da verujete da postoji mala šansa da ćete moći nekako da preokrenete stvari. To se sada i desilo i zadovoljan, jer je uvek teško igrati protiv Stana“, istakao je Federer.

Đokoviću i Federeru će predstojeći duel biti 37. međusobni, a Švajcarac trenutno vodi sa 19-17 u pobedama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve