Nova vest
Tenis

Sreda, 07.05.2014.

11:17

Fonjini poludeo, pretio sudiji

Italijanski teniser Fabio Fonjini divljao je u utorak na Mastersu u Madridu, kada je nezadovoljan odlukama pretio čak i sudiji Mohamedu Lajaniju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Fonjini je počeo da "ključa" već u prvom setu kada je ispustio prednost od 4:2, pa je počeo da izbacuje loptice van terena, čime je preršio pravila ATP-a pa mu preti kazna.

Usledilo je lomljenje reketa, a potom i sukob sa pojedinim navijačima, a konačno je eksplodirao u trećem setu nakon što je izgubio servis, zahtevajući od Lajanija da proveri trag.

Sudija se spustio na teren i pokazao mu da je lopta u autu, nakon čega je Fonjini pobesneo.

"Šališ li se? Proveri ovo! Nema prostora! Ovde nema prostora! Zezaš me! Kako ne vidiš lopticu? Veruj mi, ako izgubim meč imaćemo veliki problem", zapretio je Fonjini Lajaniju.

"Nemoj da pričaš tako. Moraš da mi veruješ za ovo", odgovorio mu je Lajani, nakon čega je Italijan izgubio meč sa 7:5, 4:6, 6:3.

"Hajde sada. Želim da te vidim. Hajde sada, nemoj da se plašiš", rekao je Fonjini prilikom izlaska s terena, "Moraš nekad sam da misliš. Znam da je to teško za tebe".

Ovo nije prvi ispad Italijana u ovom maniru, u martu je imao sukob sa sudijom na Indijan Velsu, potom prošlog avgusta u Sinsinatiju, a u septembru je predao meč nakon dva gema i svađe sa sudijom u Sankt Peterburgu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve