Nova vest
Tenis

Nedelja, 07.04.2013.

00:13

JJ: Meč sa Serenom - sjajna prilika

Jelena Janković rekla je posle plasmana u finale turnira u Čarlstonu u kojem će igrati sa Serenom Vilijams da je Amerikanka favorit.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Naša teniserka eliminisala je u polufinalu Fogele iz Švajcarske, Serena je bila bolja od starije sestre Venus.

"Ona je najbolja teniserka sveta u ovom trenutku, igra jako dobro," rekla je o finalu naša teniserka, "U sjajnoj je formi i ona je favorit, bez obzira na rezultate prošle i ove godine."

I pored toga što smatra da je Amerikanka bliža tituli Jelan Janković veruje da nije bez izgleda da osvoji svoj 14. WTA turnir u karijeri.

"Izlazim na teren sa idejom da odigram najbolje što umem i pokušam da pobedim. Nemam šta da izgubim, ovo je sjajna prilika. Finale je, ostale smo samo nas dve. Ne može bolje," kaže Jelena.

Jelena Janković i mlađa sestra Vilijams igrale su do sada devet puta a u jubilarnom, desetom, Jankovićeva će pokušati da dođe do pete pobede.

Na podlozi na kakvoj se igra u Čarlstonu, na šljaci, odigrale su samo jedan meč, 2010. godine u Rimu, slavila je naša teniserka.

Poslednji put su se srele u Londonu, na olimpijskom turniru, bolja je bila Serena Vilijams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve