Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 20.06.2011.

18:33

WB: Ženg namučila Kuznjecovu

Ruskinja Svetlana Kuznjecova plasirala se u drugo kolo pošto je tek posle tri sata pobedila Kineskinju Šuai Ženg.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kuznjecova je slavila sa 3:6, 6:3, 6:4, posle jednog sata i 45 minuta igre i u narednom kolu je očekuje susret sa Rumunkom Aleksandrom Dulgeru, koja je pobedila Džil Krejbas iz Sjedinjenih Država sa 6:2, 6:4.

Ženg, koja je prvi put u karijeri došla do plasmana u glavni žreb Vimbldona, odlično je ušla u meč i bila je na pragu iznenađenja kada je dobila prvi set sa 6:3. Ipak, u nastavku je Kuznjecova, na iskustvo, uspela da preokrene i dođe do trijumfa.

Na poslednja četiri Gren slema na kojima je učestvovala Kineskinja nije ostvarila nijednu pobedu, a to uključuje i US Open pre tri godine, kada je na startu izgubila upravo od Kuznjecove.

Ruskinji je u drugom setu bio dovoljan samo jedan brejk za izjednačenje, a u trećem viđeno je pet brejkova. Jedan više napravila je Kuznjecova i upravo to joj je bilo dovoljno da se plasira u drugo kolo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve