Nova vest
Tenis

Četvrtak, 28.04.2011.

23:57

Troicki: Konstantno sam osećao bol

Viktor Troicki izjavio je da žali što nije uspeo da pruži maksimum protiv Španca Marsela Granoljersa u osmini finala Srbija opena u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Nezgodno sam pao na početku meča i to je prouzrokovalo povredu donjeg dela leđa. Konstatntno sam osećao bol do kraja meča i jednostavno nisam mogao da se fokusiram na udarce".

Drugi reket Srbije ocenio je da bi verovatno predao meč i ranije da se nije igralo u Beogradu.. "Želeo sam da ostanem do kraja na terenu zbog ove divne publike koja me je podržavala sve vreme".

"Servirao sam nekom novom tehnikom, bukvalno sam izmišljao novu tehniku ali sam zato na kraju meča dobio samo jedan gem na svoj početni udarac. Ne sećam se da mi se to ikada u karijeri dogodilo", naveo je Troicki.

Kako je napomnenuo, sada je verovatno pod znakom pitanja i njegovo učešće na turniru u Madridu.

„Tokom meča sam razgovarao sa svojim fizioterapeutom i on mi je rekao da mogu da nastavim da igram ukoliko se bol ne povećava. Nije se povećavao, ali me je bolelo svaki put kad bih se savio ili slično. Videću u petakposle lekarskih kontrola da li ću moći da učestvujem na turniru u Madridu. Tada ću i znati je li mi žao što sam ostao do kraja na terenu danas“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve