Nova vest
Tenis

Subota, 08.01.2011.

20:29

Ana definitivno ne igra u Sidneju

Kao što se i pretpostavljalo posle povrede trbušnih mišića na Hopman kupu, Ana Ivanović odustala je od učešća na turniru u Sidneju.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Ivanovićeva je poslednji put na “Mediabank internešnl” turniru igrala 2008. godine i tada je ispala u polufinalu.

"Razočarana sam što neću moći da učestvujem. Tamo se uvek sjajno provedem i prošlo je neko vreme otkad sam poslednji put igrala tamo”.

"Nažalost, povreda koju sam zadobila u Pertu u meču sa Žistin Enan neće se zalečiti na vreme. Moram da odmaram bar nekoliko dana, verovatno celu nedelju, kako bih mogla da igram na Australijan openu”, dodala je srpska teniserka.

Ana je rekla da se izvinjava svima koji su očekivali da će je gledati u Sidneju i dodala:

“Već sam dobila nekoliko poruka u kojima su mi ljudi poručili da bi navijali za mene i jako mi je žao. Ali svakako ću ponovo doći u Sidnej".

Ana je povredu zadobila u meču protiv Enen u četvrtak, ali je u početku verovala da je sve u redu. Međutim, za vreme treninga u petak ujutru osetila je bol i nije mogla da servira, navodi se na zvaničnom veb-sajtu Ivanovićeve.

Doktori veruju da će, uz dovoljan odmor, Ana biti spremna za Australijan Open, koji 17. januara počinje u Melburnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve