Nova vest
Tenis

Nedelja, 02.01.2011.

15:05

Mari: "Servisom do Gren slema"

Četvrti teniser sveta Britanac Endi Mari priznao je da će morati još da popravi servis kako bi osvojio prvi Gren slem trofej u karijeri.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mari sezonu počinje na Hopman kupu u Pertu, gde će drugu godinu za redom nastupati sa mladom Lorom Robson.

Britanac je prošle godine stigao do finala Australijan opena gde je poražen od najtrofejnijeg svetskog tenisera Rodžera Federera.

Mari se u proteklih mesec dana za novu sezonu pripremao u Majamiju, ali zbog forme u kojoj se nalaze Nadal i Federer nije jedan od favorite iako deluje potpuno spremno.

“Prošlogodišnji Australijan open je bio jedan od najbolje odigranih turnira za mene. Igrao sam svoj najbolji tenis, a čini mi se da ću sada morati da odigram još bolje ako želim da trijumfujem, jer Rafa i Rodžer igraju veoma dobro u ovom trenutku”, rekao je Mari.

U dosadašnjoj karijeri Mari je osim pomenutog finala u Australiji igrao i finale US opena 2008. godine, a tokom priprema za 2011. kaže da je radio najviše na servisu.

“Puno sam radio na servisu, i nastaviću da radim na tome u narednih nekoliko nedelja. Mislim da sam sa osnoven linije ravnopravan sa Rodžerom i Rafom, ali potrebno mi je da serviram i reterniram bolje kako bi ih pobedio.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve