Nova vest
Tenis

Subota, 01.01.2011.

19:46

Šarapova želi novu GS titulu

Ruska teniserka Marija Šarapova kaže da ju je dug oporavak od povrede ramena motivisao da se vrati u vrh i da želi još jednu Grend slem titulu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Ruskinja je tokom karijere nekoliko puta povređivala rame, čak je menjala i tehniku servisa zbog toga, ali sada je sve to iza nje.

„Ako bih posle povrede uspela da osvojim još jedan Grend slem trofej, to bi bilo najveće dostignuće u mojoj karijeri. Vidim se ponovo na terenu, kako treniram i poboljšavam svoju igru, što je pozitivno“.

„Jedna od prefnosti koje imama jeste iskustvo i saznanje da sam u karijeri već postigla mnogo, više nego što sam kao devojčica ikada mislila da ću postići“, dodala je sada 18. teniserka sveta, osvajačica Australijan opena (2008), Vimbldona (2004) i US opena (2006)

Marija Šarapova je u karijeri zaradila skoro 14 miliona dolara samo od turnira, osvojila je 22 titule i bila je prva teniserka na WTA listi.

Novu sezonu Ruskinja počinje u Oklendu, gde joj je rivalka u prvoj rundi Karla Suares Navaro iz Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve