Nova vest
Tenis

Petak, 07.05.2010.

21:26

Filip u polufinalu, Đoković predao

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale turnira “Srbija Open” pošto mu je branilac titule i drugi reket sveta Novak Đoković predao meč.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Krajinović je dobio prvi set rezultatom 6:4, ali mu je tada najbolji srpski teniser predao meč zbog bolesti i problema sa alergijom. U borbi za finale 18-godišnji Krajinović će u subotu igrati protiv Amerikanca Sema Kverija koji je slavio protiv Igora Andrejeva iz Rusije sa 6:3, 2:6, 6:4.

Mladi srpski teniser, koji je dobio specijalnu pozivnicu za učešće na turniru, je od početka meča vršio veliki pritisak na branioca titule, a pobedom nad Đokovićem i plasmanom u polufinale “Srbija Opena” ostvario je najveći uspeh u karijeri.

Da nije bilo ‘vajld karte’ ne bih imao priliku da dođem do najvećeg uspeha u karijeri. Kveri je apsolutni favorit u polufinalu, ali se neću predavati do kraja”, rekao je Krajinović, koji trenutno zauzima 319. mesto na ATP listi, a naredne nedelje bi trebalo da se nađe na poziciji oko 250.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve